Om oss

Vinternatt så dagens lys da vi møtes på Skiinstruktørkurs hos «Den Norske skiskole» på Geilo. Hilde fra Bergen og Jørgen fra Trondheim, ja da kan det ikke bli annet enn godt! Det er mye latter og heiskos som setter idéen til livs og etter en kvelds tur rundt vannet på Geilo med primus under stjernehimmelen og en seriøs «brainstorm», blir vi enige om at dette er verdens beste idé og den må vi satse på, dette er jo bare genialt.

Vi er begge utdannet friluftslivsveiledere, fra Bø og København. Sove ute om vinteren i telt eller snøhule er helt spesielt, mener vi begge to og ingen ting vil glede oss mer enn å kunne dele denne gleden med flere. Mange har aldri prøvd det og det kan virke som et veldig uoverkommelig hinder som du aldri kommer til å passere. Vi har også vært i den situasjon du er i, men etter mange netter med mye prøving og feiling er nå begge erfarne i vinternatten. Vi er helt ville etter å kunne øse ut denne erfaring og gi deg den muligheten til å bli trygge og få overskudd igjennom en vinternatt.

Hilde

Jeg er 39 år, født i Bergen, utvandret fra Norge i 1998 for å lære om livet. Jeg endte opp i Danmark hvor jeg ble utdannet fysisk skuespiller og sanger. I 2007 dro jeg til Sevilla i tre år, et kjempeeventyr. Jeg har sunget konserter over store deler av verden og undervist i sang siden 2005.

Nå er jeg er endelig hjemme i Norge, utdannet friluftlivsveileder og skiinstruktør. Mange har vært i mitt selskap første gang de har beveget seg ut i den Norske natur vinter og sommer. Du kan også finne meg på Geilo som skiinstruktør eller på Filefjell som vinterfjells veileder. Vinternatt er noe jeg brenner for og vil legge min sjel i.

Om sommeren skifter jeg snøen ut med havet, da veileder jeg i kajakk og inspirerer danske barnefamilier til å komme ut i naturen, med skovsjov.

Ikke sitt inne når alt håp er ute, dette er mitt motto og vil gjerne inspirere andre til det samme.

Les mer om meg på min hjemmeside www.hildekarlsen.com

Jørgen

Jeg er 28 år, født på en sjeldent fin aprildag i Trondheim. Har en bachelorutdanning i friluftsliv og er over gjennomsnittet glad i å være på tur, uansett om turen er én time eller én måned, hver tur har hver sin helt egen sjarm.
Jeg jobber for tiden på Geilo som skiinstruktør, men når snøen smelter og blomstene igjen spirer og hilser våren velkommen, trekker jeg ned ifra fjellet og setter kursen imot havet og trer inn i jobben som aktivitetsleder ved Haraldvigen leirskole hvor jeg lærer norske skolebarn havets gleder.

Jeg liker å tro at jeg kan det meste og om det i en situasjon ikke stemmer, finner jeg for ut av det. Det er ingen ting her i verden som ikke kan læres, det mener jeg gjelder for alle uansett alder og andre forutsetninger. Jeg håper å kunne lære deg å kunne ferdes trygt i fjellet og finne turglede i vakker norsk natur.

Lyst til å oppleve mer?