Yoga Fire & Ice Geilo/Ustaoset

Pris: 600kr.
Påmelding til hello@rachelbrownbridge.com
Betalingsinfo:VIPPS till
Yoga med Rachel
og skriv YFI
Bindende påmelding
Vi starter med yoga på Geilo, Vesleslåtvegen 17 med Rachel
Etter yogatimen er det mulig å skifte klær på studio før vi kjører i private biler til Ustaoset, (det er ikke skift innendørs i badstuen). Her oppfordrer vi til samkjøring begge veier. Hvis du ikke har bil selv, kan du sikkert kjøre med noen andre.
Yoga
Bli med Rachel for en dynamisk praksis for å tilbakestille kropp og sinn, og avslutter med en av hennes signatur yoga nidra dypavspenningsmeditasjoner. Dette er den perfekte måten å avslutte uken på.
Badstue
Skarveegget er en vedfyrt badstue på Ustaoset. Badstuen har god plass til 6 personer og har et stort panoramavindu med utsikt over Ustevatn og fjellheimen. Rett utenfor døren er det flotte bademuligheter i fantastisk natur.
Flere studier tyder på at vanlig badstubruk kan gi både bedre hjertehelse, lengre levetid og bedre livskvalitet.
Alle som går inn i en badstue vil oppleve økt blodsirkulasjon. Dette skjer fordi varmen får hjertet til å slå raskere og blodårene vil utvide seg. Dette hjelper blodet å komme seg rundt i kroppen mye lettere. Dette er en badstueopplevelse, takket være den økte pulsen du får etter å ha sittet i badstuen, får du mer endorfiner rundt i kroppen. Disse «feel good»-kjemikaliene hjelper deg å slappe av og føle deg lykkeligere med deg selv.
Ta med: yogatøy, badetøy, håndkle, badesko, store romslige ullklær til etter badstuen. Det er mørkt rundt badstuen, vi har hodelykt til låns, ta med egen hvis du ønsker. Ingen garderobe ved badstuen, pakk praktisk i en stor bag/ryggsekk.
Vann, vi anbefaler å drikke ekstra vann hele dagen frem til badstuen og drikke mye etter når du går hjem.
Pris: 600kr.
Påmelding til hello@rachelbrownbridge.com
Betalingsinfo:VIPPS til Yoga med Rachel
og skriv YFI
Bindende påmelding

Dato

sep 29 2023
Expired!

Tid

17:30 - 20:30

Sted

Geilo/Ustaoset
Geilo/Ustaoset

Arrangør

Rachel Brownbridge
E-post
hello@rachelbrownbridge.com