Vinteraktiviteter

Eventyrlig trugetur med bålkos

 Vi går på truger i lett terreng gjennom fantastisk natur ved Ustedalsfjorden. Dette er en lærerik og koselig tur i skogen og over isen, hvor vi ser på dyrespor i snøen og stjernebilder på himmelen. Midt i skogen ved vannet sanker vi ved og lager bål i skogbunnen. Rundt bålet skal vi grille pølser og spise tradisjonell norsk bålmat, vi har også en musikalsk overraskelse til deg.

Les mer


Skiturer

Enten du aldri har gått på ski før, ønsker å bli bedre eller har lyst på en uforglemmelig skitur i naturen rundt Geilo har vi opplevelsen som passer for deg. Vi tilpasser selvfølgelig turen etter dine ønsker.

Les mer 


Isfiske

Bli med på Ustedalsfjorden og bor hull i isen. Isfiske er en utrolig spennende aktivitet for hele familien. Det er aldri godt å vite når fisken biter, men desto mer spennende når det skjer. Mens man sitter og venter på at fisken biter kan man nyte utsikten over Geilo, skiløypene og kanskje en stjerneklar himmel.

Les mer


Sove ute

En natt i telt med kyndig veiledning fra to friluftsveiledere, Hilde og Jørgen. Dette er opplevelsen du sent vil glemme, og dele på alle sosiale medier! Vi skal ikke gå langt, men langt nok til å føle du er alene.

Les mer


Nybegynnerkurs i vinterfriluftsliv

Bli med på ett vintereventyr

Har du noen gang drømt om å oppleve en natt på vinterfjellet, men ikke har noen å dra på tur med, eller føler at du ikke har de nødvendige forutsetningene for å klare deg selv ute vinterstid. Her vil det bli undervist i alt som trengs for å klare seg ute en vinternatt gjennom en trygg og sosial opplevelse.

Les mer

Lyst til å oppleve mer?