Fjellsang

Musikalsk reise i naturen. Sang og vakre toner på din terrasse eller på en fjelltopp. Den lokale friluftsveileder fra Vinternatt, Hilde Karlsen tar deg trykt og sikkert med på reise for sjel og sinn. Hilde er utdannet flamencosanger og har vært bosatt i det store utland halve sitt liv hvor hun har sunget konserter, undervist og samlet på historier.

Hilde synger hvor du måtte ønske det men trenger din fulle oppmerksomhet så ingen bakgrunnsang under middagen for eksempel.

Du kan overraske dine venner eller ditt firma med sang fra Hilde eller la henne guide deg til toppen av Hallingskarvet og la deg bli innsvøpt av hennes toner.

Fjellsang er en halv time med sang og små historier fra Norge og Spania, gåturen kommer i tillegg. Hilde synger uten instrumenter og forsterkning, derfor er dette en intim opplevelse. For større forsamlinger skal der stilles et lydanlegg tilgjengelig.

Kontakt oss på post@vinternatt.no for dato, tid og pris. Hilde vil i dialog med deg lage et produkt som passer ditt ønske og behov.

Lyst til å oppleve mer?