Sommer

NYHET! Kanoutleie på Ustaoset. Kano kan leies på Ustaoset med årer og redningsvest. 

Fisketur. Ta hele familien eller vennegjengen med på fisketur og lær deg nyttig kunnskap om å fiske ørret på fjellet. Dette er en heldagstur. Fiskeutstyr, fiskekort, snacks, lunsj og varm drikke er inkludert i prisen.

Pris 690/1090 per person. Fisketuren starter som regel med utgangspunkt på Ustaoset, her er det også mulig å fiske fra båt/kano. Du kan også bestille en flere dagers fisketur på Hardangervidda. 

Gourmet fisketur. En kortreist fiskeopplevelse. Vær med å trekke garn fra kano, rense garnet, sløye fisken og tilberede et bedre måltid med fersk fisk. Book på Geilo.com 

Fjelltur. En guidet fjelltur er en aktiv opplevelse for deg. Her får du historier og nyttige tips om å overleve i fjellet. Turen tilpasser vi gruppen, men fine forslag vil være Hallingskarvet, Hivjufossen, Tvergastein eller Hardangervidda.

Pris:  kontakt meg. Du kan også bestille en flere dagers tur med overnatting.

Friluftsdag. Dette er en artig og lærerik dag ute for hele familien eller den årlige firmaturen. Du vil lære og konkurrere i forskjellige frilufts disipliner som å tenne bål med en fyrstikk, lage en gapahuk, kart og kompass.

Pris fra 3900.

Jeg kan også organiserer mat ute på bål hvis det er ønskelig. Denne dagen vil være på Ustaoset om ikke annet er avtalt. 


Hele året

Friluftsleir for barn og unge. Siden koronaen overtok landet vårt har mange barn vært på leir i alle skolens ferier hos meg på Ustaoset. Friluftsliv er alltid litt kulere uten mor og far. 

Se mer info under fanen friluftsleir for barn. 

Vinter

Trugetur med bålkos. Denne tre timers turen på truger i skogen på Vestlia eller på snaufjellet på Ustaoset er en vakker og storslått naturopplevelse. Ute lager vi stort bål og griller pølser, drikker kakao og du lærer hvordan man skal lage bål i snøen. Denne turen er ekstra fin i skumringen når stjernene og månen kommer frem. På Ustaoset er det lite lysforurensning.

Pris 490/850 Denne turen passer for alle.

Isfiske. Sitte på isen og bare kose seg, nyte naturen og vente på at fisken biter. Isfiske er spennende og gøy for hele familien, og her er det tid til røverhistorier. Prisen inkluderer bål på isen, bålsnacks, fiskeutstyr, fotposer og varm drikke.

Pris 490/850 Turen foregår på Ustaoset som utgangspunkt, men kan også gjennomføres på Geilo. 

Isbade. Vinteren 2019 startet jeg med isbading her på Ustaoset og det ble en kjempes suksess. Dette må du bare gjøre. Jeg har nå et isbadehull på Geilo og Ustaoset. 

Kontakt meg for mer info.

Fjellsang

Jeg er så heldig som også er utdannet sanger i tillegg til friluftsveileder. Jeg har bodd i Danmark og Spania og har hatt store konserter rundt omkring i verden. Fjellsang er enten en konsert med piano og sang på din hytte, eller til din fest. Eller du kan komme med meg på en storslått fjelltur og jeg synger for deg underveis.


se mer


Sove ute. 

Ta familien med til en uforglemmelig opplevelse i naturen. 

KURS I SOVE UTE.

2 eller 3 dagers kurs i å sove ute hele året. Minimum 4 personer. Kontakt meg for dato. 


se mer