Sommer

Fisketur. Ta hele familien med på fisketur og lær deg nyttig kunnskap om å fiske ørret på fjellet. Dette er en heldagstur inkludert alt av fiskeutstyr, fiskekort, snacks, lunsj og varm drikke. Pris: 690/1090 per person. Du kan også bestille en flere dagers fisketur.

Fjelltur. En guidet fjelltur er en aktiv opplevelse for deg. Her får du historier og nyttige tips om å overleve i fjellet. Turen tilpasser vi gruppen, men fine forslag vil være Hallingskarvet, Hivjufossen, Tvergastein og Hardangervidda. Pris:  Du kan også bestille en flere dagers tur med overnatting.

Friluftsdag. Dette er en artig og lærerik dag ute for hele familien eller den årlige firmaturen. Du vil lære og kanskje konkurrere i forskjellige frilufts disipliner som å tenne bål med en fyrstikk, lage en gapahuk, kart og kompass. Pris 5000 for en gruppe på maks 10 personer. Ta med egen mat og drikke.

Vinter

Trugetur med bålkos. Denne tre timers turen på truger i skogen på Vestlia eller på snaufjellet på Ustaoset er en vakker og storslått naturopplevelse. Ute lager vi stort bål og griller pølser, drikker kakao og du lærer hvordan man skal lage bål i snøen. Denne turen er ekstra fin i skumringen når stjerner og måne kommer frem. På Ustaoset er det lite lysforurensning. Pris 490/790

Isfiske. Sitte på isen og bare kose seg, nyte naturen og vente på at fisken biter. Isfiske er spennende og gøy for hele familien, og her er det tid til røverhistorier. Prisen inkluderer bål på isen, bålsnacks, fiskeutstyr, fotposer og varm drikke. Pris 490/790

Isbade. Vinteren 2019 startet jeg med isbading her på Ustaoset, det ble en kjempe suksess og kommende vinter kommer det mest sannsynlig også sauna telt på isen! Dette må du bare gjøre.

Fjellsang

Jeg er så heldig som også er utdannet sanger i tillegg til friluftsveileder. Jeg har bodd i Danmark og Spania og har hatt store konserter rundt omkring i verden. Fjellsang er enten en konsert med piano og sang på din hytte, eller til din fest. Eller du kan komme med meg på en storslått fjelltur og jeg synger for deg underveis.

Sove ute

Vinternatt er eksperter på å sove ute. Her kommer du til en erfaren guide som har sovet ute mange netter, hele året. Jeg har gjort meg mine erfaringer og er klar til å gi deg den rette kunnskapen for å få en god, varm og trygg natt ute i naturen. Du kan sove i telt, snøhule, lavvo med ovn, hengekøye eller under åpen himmel. Vi finner den beste løsningen til deg sammen.