Sommer

NYHET! Kanoutleie på Ustaoset. Kano kan leies på Ustaoset med årer og redningsvest. Pris 350 per dag.

Fisketur. Ta med hele familien eller vennegjengen på fisketur og lær deg nyttige triks om å fiske ørret i fjellvann. Dette er en heldagstur. Fiskeutstyr, fiskekort, snacks, lunsj og varm drikke er inkludert i prisen.

Fisketuren starter som regel med utgangspunkt på Ustaoset, her er det også mulighet for å fiske fra båt/kano. Du kan også bestille en flere dagers fisketur på Hardangervidda, eller en kortere fisketur uten lunsj.

Fiske for nybegynnere.

Tre timer introduksjon til fiske i fjellvann. Alt utstyr og fiskekort er inkludert. 

Gourmet fisketur. En kortreist fiske-opplevelse. Vær med til å trekke garn fra kano, rense garnet, sløye fisken og tilberede et bedre måltid med fersk fisk. Book direkte hos meg.

Fiske foregår på Ustaoset. Etter fiske ved bryggen på Ustaoset beveger vi oss hjem til meg og nyter utsikten over Hallingskarvet og god hjemmelaget lag.

Fjelltur. En guidet fjelltur er en aktiv opplevelse for deg og dine. Jeg pleier å si at alle burde unne seg en guidet fjelltur en gang i livet, også den turvante. Her får du historier og nyttige tips om å overleve i fjellet. Jeg forteller om spiselige planter og urter. Viser deg blomster og forteller om folk og dyr. Turen tilpasser vi gruppen, men fine forslag vil være Hallingskarvet, Hivjufossen, Tvergastein eller Hardangervidda.

Pris:  kontakt meg. Du kan også bestille en flere dagers tur med overnatting.

Friluftsdag. Dette er en artig og lærerik dag ute for hele familien eller den årlige firmaturen. Du vil lære og konkurrere i forskjellige frilufts disipliner som å tenne bål med en fyrstikk, lage en gapahuk, kart og kompass.

Pris fra 5200.

Jeg kan også organiserer mat ute på bål hvis det er ønskelig. Denne dagen vil være på Ustaoset om ikke annet er avtalt. 


Hele året

Friluftsleir for barn og unge. Siden sommeren 2020 har mange barn vært på leir i alle skolens ferier hos meg på Ustaoset. Friluftsliv er alltid litt kulere uten mor og far. 

Se mer info under fanen friluftsleir for barn. 

Yoga, Fire & Ice. Dette er et samarbeid med Rachel Brownbridge, Yoga Nidra og LYT lærer på Geilo. Vi arrangerer Yoga Fire & Ice fra en tre timers opplevelse til en helg med masse yoga, pust, badstue, bading i kaldt vann, dyp avspenning og badstuopplevelse.

Vinter

Trugetur med bålkos. Denne tre timers turen på truger i skogen på Vestlia eller på snaufjellet på Ustaoset er en vakker og storslått naturopplevelse. Ute lager vi stort bål og griller pølser, drikker kakao og du lærer hvordan man lager bål i snøen. Denne turen er ekstra fin i skumringen når stjernene og månen kommer frem. På Ustaoset er det lite lysforurensning.

Isfiske. Sitte på isen og bare kose seg, nyte naturen og vente på at fisken biter. Isfiske er spennende og gøy for hele familien Prisen inkluderer bål på isen, bålsnacks, fiskeutstyr, fotposer og varm drikke.

Turen foregår på Ustaoset som utgangspunkt, men kan også gjennomføres på Geilo. 

Isbade. Vinteren 2019 startet jeg med isbading her på Ustaoset og det ble en kjempes suksess. Dette må du bare gjøre.

Kontakt meg for mer info.

Fjellsang

Jeg er så heldig som også er utdannet sanger i tillegg til friluftsveileder. Jeg har bodd i Danmark og Spania og har hatt store konserter rundt omkring i verden. Fjellsang er enten en konsert med piano og sang på din hytte, eller til din fest. Fjellsang er også at du kan komme med meg på en storslått fjelltur og jeg synger for deg underveis.


se mer


Sove ute. 

Ta familien med til en uforglemmelig opplevelse i naturen. 

KURS I SOVE UTE.

2 eller 3 dagers kurs i å sove ute hele året. Minimum 4 personer. Kontakt meg for dato. 


se mer

Som medlem av Geilo booking gjelder samme avbestillingsregler.

 
Force Majeure / Forbehold
Geilo Booking AS står ikke ansvarlig for utilfredsstillende værforhold, stengte fasiliteter eller andre forhold som ligger utenfor vår kontroll. Vi tar forbehold om feil og endringer i våre prislister, beskrivelse av tjenester og tekniske forhold. Skulle eventuelle feil oppstå, har Geilo Booking AS sin fulle rett til å kansellere bestillingen.
 
Det kan også skje at underleverandøren sine betingelser ikke blir oppfylt, for eksempel ved at påmeldingen til en aktivitet/dato er under minimum antall personer for gjennomføring. Dersom en slik kansellering/endring skjer, og du ikke aksepterer eventuelle alternative tilbud, tilbakebetaler vi 100%.